Kit- diy slime chameleon XL

 • Details
 • Ontdek deze prachtige serie DIY Slime sets met verschillende thema's, verkrijgbaar in twee formaten: klein en XL. Het assortiment van Tuban omvat sets om glitter Slime, geurende Slime, Slime met kunstsneeuw of glow-in-the-dark Slime te creëren.

  In elke set vindt je:

  • Tuban PVA lijm (afhankelijk van de set: geurend, kleurrijk of transparant)
  • TUBAN activator
  • Extra's: glitter, glow-in-the-dark poeder of kunstsneeuw
  • Een spatel
  • Een Slime opbergcontainer

  Met deze complete sets hebt je alles wat je nodig hebt om prachtige Slimes te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak unieke en betoverende Slime creaties, beleef urenlang speelplezier en creativiteit. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden en ontdek de magie van Slime.

  Deze Tuban PVA lijm is van hoogwaardige kwaliteit en speciaal ontworpen voor het maken van Slime. Hierdoor ontstaat een stevige en elastische textuur, waardoor de Slime perfect kneedbaar en rekbaar wordt. De activator zorgt ervoor dat de ingrediënten in de juiste verhouding worden gemengd, zodat de Slime de ideale consistentie krijgt.

  Voeg de extra's toe aan het Slime voor een speciaal tintje. Kies voor glitter om de Slime te laten schitteren, gebruik glow-in-the-dark poeder voor een magisch effect in het donker, of voeg kunstsneeuw toe voor een winterse sensatie. Met de spatel kun je de ingrediënten eenvoudig mengen en het plastic bakje zorgt ervoor dat de Slime veilig kan worden bewaard.

  Al deze Slime sets worden vervaardigd in Polen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Tuban is toegewijd aan het leveren van hoogwaardig creatief speelgoed, zodat kinderen veilig en vol plezier kunnen spelen. De sets zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan.

  Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder.