Baby 0 - 2 jaar

Toon 1 - 24 van 377
More filters

Bij WOW baby kids hebben we een uitgebreid assortiment voor baby's, waaronder babykleding, verzorgingsproducten, speelgoed, decoratie voor de babykamer en de leukste kraamcadeaus.

In onze collectie vind je babykleding van zowel Nederlandse als Scandinavische merken, zoals Nixnut, PlayUp, MarMar Copenhagen, Donsje Amsterdam, Enfant, Klein baby, Lil'Atelier, The New Chapter en Your Wishes. De sokjes van MP Denmark zijn onmisbaar vanwege het verweven elastiekje dat voorkomt dat de sokjes afglijden maar ook de slofjes van HVID, gemaakt van 100% marino wol zijn ook favoriet. 

Voor liefhebbers van houten baby speelgoed selecteren we de mooiste items, zowel van het Franse merk Janod als van Liewood, Nuuroo Mushie en meer. Als je op zoek bent naar mooie kaarten, leuke posters voor de baby- of kinderkamer, of een passend kraamcadeau, dan ben je bij Juulz aan het juiste adres.

Bij WOW baby kids hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de verzorgingsproducten voor jouw baby. Daarom zijn we uiterst zorgvuldig in onze selectie. We zijn grote fans van het fantastische merk The Gift Label, dat niet alleen heerlijk ruikt maar ook pure ingrediënten gebruikt waar je kleintje gegarandeerd blij mee zal zijn.

Of je nu op zoek bent naar rompers, baby sweaters, baby leggings, sokjes, slofjes, speelgoed, verzorgingsproducten, decoratie voor de babykamer, of een speciaal kraamcadeau, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor de zorg en aankleding van jouw kleintje.