Boys 2 - 14 jaar

De stoerste kleding voor jouw kleine man shop je bij WOW kids conceptstore. Met liefde zoeken wij de fijnste stoffen en mooiste kleuren voor jouw zoon uit. Wij verkopen de merken zoals MarMar, Little Indians, PlayUp en Nixnut voor boys van 2 tot 12 jaar.

Toon 1 - 24 van 413
More filters

De stoerste kleding voor jouw kleine man shop je bij WOW kids conceptstore. Met liefde zoeken wij de fijnste stoffen en mooiste kleuren uit. Wij verkopen de merken MarMar, Little Indians, PlayUp en Nixnut voor jongens tussen de 2 en 12 jaar oud. 

Stijl het outfit van jouw zoon af met een coole Feestbeest ketting, een hippe beanie of coole laarzen van het merk Enfant.  

Naast kleding verkopen wij ook de favoriete zoekboeken van Lantaarn, 'Speuren naar....', drinkbekers en bakjes van Petite Monkey, stoere tassen van Sticky Lemon en divers speelgoed van Djeco. 
Op zoek naar een stoer en praktisch cadeau? De stepjes van MicroStep zijn onze favoriet. Te verkrijgen in diverse kleuren, met en zonder LED verlichting in de wielen. De stepjes verkopen we in twee maten, mini en maxi.