Glitter Set

 • Details
 • Ontdek de sprankelende wereld van onze glitterset met 5 verschillende kleuren en vormen. Deze set bevat gouden en zilveren sterren, regenboog sneeuwvlokken en superglanzende glitters in rood en goud.

  Met deze glitters geef je jouw slimes en andere plastic massa's een betoverende en feestelijke uitstraling. Ze zijn de ideale toevoeging aan je creatieve projecten en bieden eindeloze mogelijkheden voor glitterplezier.

  Versier je slimes met gouden en zilveren sterren, voeg een vleugje magie toe met de kleurrijke regenboog sneeuwvlokken en laat je creaties stralen met de superglanzende rode en gouden glitters.

  Deze glitters zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan je slimes en andere plastic massa's. Ze blijven goed op hun plaats zitten en zorgen voor een prachtige glinsterende afwerking.

  Daarnaast zijn ze ook perfect voor andere creatieve activiteiten, zoals het versieren van kaarten, het maken van kunstwerken of het toevoegen van een vleugje glamour aan je nagels.

  Bestel vandaag nog onze glitterset met 5 verschillende kleuren en vormen en breng een sprankelende touch aan al je creaties!

  Kwaliteit en creativiteit gegarandeerd.

  Leeftijd vanaf: 6+