VEJA

Toon 1 - 4 van 4
More filters

Het Franse sneakermerk Veja staat bekend om zijn duurzame en stijlvolle kinderschoenen, die op eerlijke wijze worden geproduceerd. Veja heeft een bewuste keuze gemaakt om hun schoenen in Brazilië te produceren, waarbij ze gebruikmaken van biologisch katoen, verantwoord gelooid leer en natuurlijk rubber, afkomstig uit de Amazone, onder eerlijke handelsomstandigheden.

De Veja Sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar ook eerlijk. Bij de aanschaf van Veja-schoenen kun je er zeker van zijn dat de lokale arbeiders een eerlijk loon ontvangen en werken onder fatsoenlijke arbeidsomstandigheden. De oprichters van Veja hebben zich oorspronkelijk gevestigd in een familie van katoenboeren in Noordoost-Brazilië, waar het allereerste paar Veja sneakers werd geproduceerd met katoen van een kleinschalig familiebedrijf. Nu koopt het bedrijf jaarlijks 30.000 pond fairtrade katoen.

Veja-sneakers worden vervaardigd met duurzame materialen, waarbij het begrip "duurzaamheid" serieus wordt genomen. Het gebruikte rubber komt van wilde rubberbomen in de Amazone, en het oogstproces beschadigt de bomen niet. Dit draagt bij aan het behoud van de bossen, wat van cruciaal belang is voor het milieu.

"Veja" betekent "kijk" in het Portugees, wat goed past bij hun prachtige uitstraling. Veja-sneakers zijn ontworpen in een klassieke en minimalistische stijl die populair is bij jonge mensen over de hele wereld. Terwijl er talloze pogingen zijn gedaan om milieuvriendelijke schoenen te maken, onderscheidt Veja zich door schoenen te produceren die niet alleen eco-vriendelijk zijn, maar ook nog eens stijlvol en cool ogen.

Veja online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van de geweldige schoenen van Veja? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? 
Vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!