VanPauline

Toon 1 - 6 van 6
More filters

Het hippe en tijdloze merk vanPauline weerspiegelt direct de persoonlijke smaak en creativiteit van oprichtster Pauline Bogaards. Als moeder van twee kinderen was Bogaards al geruime tijd op zoek naar kinderkleding en speelgoed dat voldeed aan de specifieke wensen van haar dochter en zoon, maar ze kon nooit precies vinden wat ze zocht. Uiteindelijk bleek de oprichting van een eigen label, met trendy prints en neutrale kleuren, de ideale oplossing te zijn. De ontwerpen van Pauline voor baby- en kinderkleding, evenals binnen- en buitenspeelgoed, werden niet alleen enthousiast ontvangen door haar eigen kinderen, maar ook door andere moeders. Wat ooit begon als een bescheiden webshop, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend kindermerk voor baby's, peuters en kleuters, dat voldoet aan de huidige trends.

VanPauline online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten het toffe speelgoed van VanPauline? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? Bij besteding vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!