Sweet Petite Jolie

Toon 1 - 24 van 35
More filters

Sweet Petite Jolie: het merk dat beroemd is om zijn handgemaakte houten poppetjes en bijpassende accessoires. Alle items worden met zorg en liefde met de hand geschilderd, zorgvuldig samengesteld, met zorg verpakt en verzonden.

Sweet Petite Jolie is het lifestyle merk van Doenja de Brouwer, dat zijn oorsprong vond op Instagram en nu is uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van houten poppetjes (peg dolls) in combinatie met accessoires zoals stolpen, inspirerende kaarten met citaten, houten standaards, klemborden en herinneringsplankjes.

Sweet petite Jolie online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van jouw gezin in houten poppetjes en bijbehorende accessoires? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? Bij besteding vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!