Micro step

Toon 1 - 24 van 34
More filters

Micro Step, zoals de naam al suggereert, is ontworpen voor het afleggen van korte afstanden. Het idee werd geboren uit de gedachte van Wim Ouboter, een Zwitser van Nederlandse afkomst. Zijn favoriete worstenwinkel was net te ver om te lopen, maar te dichtbij om met de fiets naartoe te gaan. Hij had een vervoersmiddel nodig dat compact en gemakkelijk te berijden was, en zo ontstond het concept van de Micro Step. Een kleine step, perfect voor zowel de kleinsten als de grootsten!

Het succes van de Micro Step kan worden toegeschreven aan de winnende combinatie van het verfijnde Zwitserse ontwerp en moderne technologie. De step moet praktisch zijn en gemakkelijk mee te nemen voor een wandeling of een vakantie uitstapje. Voor kinderen is de driewieler step het ideale vervoermiddel om mee op pad te gaan tijdens langere wandelingen. 
De steppen zijn verkrijgbaar in twee formaten; Micro Step Mini (voor kinderen 3 t/m 6jaar) en de Micro Step Maxi (voor kinderen vanaf 6jaar). De Mini microstep is lichter dan de micro Maxi step en het stuurmechanisme is ook afgestemd op kinderen met een lager gewicht. 

Net als WOW baby kids store, hecht Micro Step veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. De onderdelen van de steps zijn los verkrijgbaar, zoals de Micro step linten en de Micro step handvatten, waardoor je de step kunt blijven aanpassen en je kind er nooit snel op uitgekeken raakt. Dit maakt de Micro Step uniek in de wereld van steppen. Met een Micro Step blijf je lekker lang steppen!

De Micro Step is geschikt voor jong en oud en brengt de hele familie in beweging. De step is al verkrijgbaar vanaf 18 maanden, zodat zelfs de allerkleinsten mee kunnen op familie-uitjes! De steps zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen worden gepersonaliseerd met leuke accessoires. De Micro Step Mini is voor kinderen vanaf 3jaar tm 6jaar, de Micro Step Maxi is voor kinderen vanaf 6jaar tot ze stoppen met steppen. De Mini microstep is lichter dan de micro Maxi step en het stuurmechanisme is ook afgestemd op kinderen met een lager gewicht. Ga jij voor een Micro step Delux met led verlichting in de wielen? Zo zorg je ervoor dat jouw kind op een unieke step rondrijdt en nooit uitgekeken raakt. Door de talloze variaties kan je kind er optimaal van genieten en gaat de step extra lang mee. Steppen houdt je kind gezond en actief en is natuurlijk ontzettend leuk om te doen!

Micro Step online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van de mooie stepjes en/of accessoires? Een micro step kopen is eenvoudig bij WOW kids. Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? 
Vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!