Main Story

Toon 1 - 18 van 18
More filters

Main Story is een in het Verenigd Koninkrijk ontstaan merk voor kinderen van 2-14 jaar. Ze produceren kleding voor de creatieve, fantasierijke, speelse wereld van kinderenen geloven in het belang van kunst, de principes van goed ontwerp en verantwoorde kleding.

Voor de collecties halen de ontwerpers inspiratie uit de wereld van kunst en design. Elk stuk is ontworpen om comfortabel te zijn en gemak van beweging te bieden, met gebruik van alleen zachte natuurlijke stoffen en biologische eigenschappen waar mogelijk. Stukken die je doorgeeft om nog gedragen te worden nadat ze niet meer passen.

'Main Story - omdat 'zij' de 'hoofdrol' spelen' 

Main Story online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van een mooi item uit de collectie van Main Story? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? Vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!