Lantaarn Publishers

Toon 1 - 24 van 47
More filters

Lantaarn Publishers, een bekende naam in de wereld van boekpublicaties, heeft ook de harten van jonge lezers weten te veroveren met hun prachtige assortiment kinderboeken. Deze uitgeverij staat bekend om hun betoverende en educatieve kinderboeken die de verbeelding van kinderen stimuleren en tegelijkertijd waardevolle lessen leren.

Lantaarn Publishers legt een sterke nadruk op de visuele aantrekkingskracht van hun kinderboeken. De prachtige illustraties die je in hun boeken aantreft, nemen jonge lezers mee op een visuele reis die hun verbeelding prikkelt. De kleurrijke pagina's en gedetailleerde tekeningen dragen bij aan de algehele beleving van het verhaal en maken de boeken extra aantrekkelijk voor kinderen.

Lantaarn Publishers begrijpt het belang van educatie in kinderboeken. Veel van hun titels bevatten educatieve elementen, zoals feitjes over de natuur, geschiedenis, wetenschap of kunst. Dit maakt het lezen niet alleen leuk, maar ook informatief en stimuleert kinderen om meer te weten te komen over de wereld om hen heen.

Ontdek de meest fascinerende zoekboeken bij Lantaarn Uitgevers. De uiteenlopende thema's, zoals het water, het bos, onder de grond en het ziekenhuis, prikkelen de verbeelding en worden prachtig geïllustreerd. Hierdoor zijn deze boeken niet alleen leerzaam, maar ook plezierig om samen te verkennen!

Of je nu op zoek bent naar een prachtig kraamcadeau, een invulboek of een verjaardagscadeau, de boeken van Lantaarn Publishers zijn absoluut een aanrader.

Een boek van Lantaarn online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van een prachten (prenten)boek? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? Bij besteding vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!