Jenest

Toon 1 - 22 van 22
More filters
Jenest Tess Top- Peach Orange Check
niet op voorraad
Sale
Jenest
Tess Top- Peach Orange Check
€54,95 €43,96

JENEST creëert zachte essentiële kleding, gekenmerkt door een tijdloze esthetiek om meerdere seizoenen mee te gaan. We omarmen een ingetogen kleurenpalet, subtiele details en een hoogwaardige afwerking, wat onze comfortabele ontwerpen onderscheidend maakt.

Alle producten worden ontworpen in Nederland en vervaardigd in overeenstemming met strenge milieuregels en ethische productie-eisen, omdat we geven om onze planeet. Met onze kleding willen we dat je je verzorgd voelt, alsof je in je eigen nest bent.

JENEST, als merk, koestert niet alleen het comfort en de stijl van kinderen, maar ook het welzijn van onze planeet. Door bewust te kiezen voor duurzame materialen en productieprocessen, draagt JENEST bij aan een schonere en eerlijkere wereld voor de toekomstige generaties.

Jenest online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van een fijne trui of toffe broek van het merk Jenest? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? Vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!