Jellycat

Toon 1 - 24 van 40
More filters

Welkom op de Jellycat pagina van WOW baby kids store! Bij ons vind je een groot assortiment Jellycat knuffels. Jellycat knuffels zijn geliefd vanwege hun hoogwaardige materialen en oog voor detail. Of je nu op zoek bent naar een schattig Jellycat knuffeldoekje, de favoriete octopus (beschikbaar in diverse maten en kleuren) een Jellycat hond of een grappige croissant, wij hebben een enorm assortiment aan verschillende Jellycat diersoorten!

Sinds de oprichting in 1999 in Londen, lanceert het merk elk jaar in de maanden januari en juli tal van nieuwe, zelf ontworpen knuffels. De ontwerpen zijn vaak liefelijk, zacht en humoristisch, en bevatten allemaal originele en eigenzinnige elementen waardoor de knuffels altijd net een beetje anders zijn. Deze kenmerken vormen een perfecte afspiegeling van de naam Jellycat, die bedacht is door een kind dat dol was op zachte geleisnoepjes en katten, en moest lachen bij de gedachte aan een combinatie van beide. Of je nu kiest voor een Jellycat konijn, Jellycat aapje, een Jellycat knuffel kat of een grappig knuffeldoekje ze kunnen allemaal niet wachten om jou in hun armen te sluiten!

Jellycat online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van een zachte Jellycat knuffel? Een knuffel kopen is eenvoudig bij WOW kids. Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? 
Vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!