Janod

Toon 1 - 24 van 35
More filters

Janod is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn prachtig vormgegeven en educatief verantwoord speelgoed. Sinds de oprichting in 1970 heeft Janod een reputatie opgebouwd als een merk dat zich inzet voor de ontwikkeling en groei van kinderen door middel van creatief en stimulerend spel.
De collectie van Janod omvat een breed scala aan speelgoed, van de Janod magneetboeken en het baby speelgoed tot educatieve puzzels. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige materialen, wat resulteert in speelgoed dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook duurzaam en veilig is voor kinderen.

Wat Janod onderscheidt, is hun toewijding aan educatie. Veel van hun speelgoed is ontworpen om specifieke vaardigheden te ontwikkelen, zoals fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en probleemoplossend denken. Hierdoor wordt spelen met Janod niet alleen een bron van plezier, maar ook een waardevolle leerervaring.
Bovendien hecht Janod veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Ze streven ernaar om materialen van hoge kwaliteit te gebruiken en productieprocessen te verbeteren om een positieve impact op de planeet te hebben.

Ontdek vandaag nog de prachtige wereld van Janod en laat je inspireren door hun uitgebreide assortiment speelgoed dat de verbeelding van kinderen stimuleert en hun ontwikkeling ondersteunt. Janod: waar spelen en leren hand in hand gaan.

Janod online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van een Janod magneetboek, puzzle of vormenstoof? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? Bij besteding vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!