IZY

Toon 1 - 7 van 7
More filters

De IZY Bottles kinderthermosflessen zijn ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar en zijn ideaal als schoolflessen. Met een IZY Bottle blijven drankjes tot wel 24 uur lang heerlijk koel. De fles heeft een perfect formaat, is uitgerust met een flexibel rietje en kan veilig worden afgesloten met een handig vergrendelmechanisme. Bovendien zijn onze drinkflessen gegarandeerd 100% lekvrij!

Bijna elk type drankje is geschikt voor gebruik in een IZY kinderfles. Of het nu gaat om water, melk, limonade of iets anders, de mogelijkheden zijn eindeloos! Het enige wat je beter niet kunt gebruiken, zijn koolzuurhoudende dranken. 

Voor elke verkochte kinderthermosfles doneert Izy de equivalent van 350 liter schoon drinkwater aan waterprojecten van Made Blue. Op deze manier draagt niet alleen het blije kind dat de fles gebruikt bij, maar ook degenen die profiteren van de waterprojecten van Made Blue delen in de vreugde!

Izy thermosfles bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van een thermosfles van Izy? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? 
Vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!