Cleverclixx

Toon 1 - 5 van 5
More filters

Bij Cleverclixx staat de behoeften van kinderen centraal. Deze magnetische bouwsets bieden niet alleen plezier, maar stimuleren ook creativiteit en denkvermogen, volledig in lijn met onze visie van 'levenslang leren'. Bij Cleverclixx zijn vastbesloten om kinderen de middelen te geven waarmee ze hun toekomstdromen kunnen waarmaken.

De visie: 'Onze kinderen vertegenwoordigen de bouwers van morgen. Omdat we ons bewust zijn van ongelijke kansen, is het onze missie om Cleverclixx toegankelijk te maken voor iedereen'.

Jaarlijks schenkt Cleverclixx een deel van de winst aan organisaties die hulp en ondersteuning bieden aan moeders en kinderen. Ze leveren onze sets aan kinderziekenhuizen, kindertehuizen en organisaties die zich inzetten voor moeders in nood. Elk kind verdient het om de plezier en magie van Cleverclixx te kunnen ervaren.

Cleverclixx ontwerpt buitengewoon leuke racebanen, magnetische bouwblokken en knikkerbanen.

Magnetische bouw behoort ook tot de categorie van open-ended play (spel met open einde). Het geweldige aan dit type speelgoed is dat het enorm veelzijdig is. Laat je kleintje zelf ontdekken wat hij of zij ermee kan doen. Op deze manier stimuleer je de verbeelding en creativiteit van je kind.

Samen of alleen spelen met de Cleverclixx Magnetische Tegels stimuleert STEAM-leren en helpt je kind motorische vaardigheden te ontwikkelen. Het wordt ook steeds meer gebruikt in kleuter- en basisscholen.

Wat is STEAM en waarom is het zo populair? STEAM staat voor Science, Technology, Engineering, the Arts & Mathematics (Wetenschap, Technologie, Techniek, Kunst en Wiskunde). STEAM is zeker geen eenvoudige trend, maar weerspiegelt een belangrijke verandering in het onderwijs. Het doel is om leren praktischer te maken. Kinderen kunnen zo opgroeien met de vaardigheden die nodig zijn om een goede baan te vinden en later de samenleving te helpen verbeteren.

De passie van Cleverclixx is om educatief speelgoed te creëren dat nieuwsgierigheid, creativiteit en een levenslange liefde voor leren inspireert. Ze geloven dat leren speels, toegankelijk en innovatief moet zijn. Daarom streven ze ernaar speelgoed te ontwerpen dat niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook kansen biedt aan kinderen om nieuwe vaardigheden te ontdekken en te leren.