How it started....

Wie zijn wij….
Wij houden niet van koken, wel van eten én borrels. Wij vinden iets van alles en iedereen, maar mensen die zichzelf graag horen vinden wij irritant. We zijn dol op onze dochters, maar ook op momenten voor ons zelf. Wij houden niet van oppervlakkigheid, maar we love Temptation Island. Wij maken heel veel lijstjes, maar versterken de chaos bij elkaar des te meer. Wij zijn aanpakkers, maar stellen de ramen zemen het liefst zo lang mogelijk uit. We houden ook van rust, maar op feestjes staan we alleen maar op de dansvloer.

Wij zijn Femma & Anouk en wij zijn al 25 jaar stiefzussen, vriendinnen en sinds 3 jaar dus ook collega’s. We doen het samen, maar ieder heeft zijn eigen kwaliteiten.

How it started..
Drie jaar geleden, midden in Coronatijd hadden wij het idee om een kinderkledingwinkel te starten aangezien het aanbod in Bergen op Zoom was verdwenen. Van een idee in Maart gelijk doorpakken naar de realisatie daarvan met hulp van heel veel hulptroepen en op 1 oktober 2020 openden wij de deuren van Wow! We besloten tegelijk ook de webshop op te starten. Het is een ruime winkel met een echte catwalk met muziek een speelhoek en een heerlijke candybar. 

Nu zijn we een aantal jaar verder en hadden we geen betere keuze kunnen maken. We hebben de leukste klanten, hele fijne collega’s en hulptroepen, hele leuke merken en houden van de dynamiek en afwisseling.

 

WOW kids
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter