Yumbox

Toon 1 - 6 van 6
More filters

Of je nu op kantoor bent, onderweg, of gewoon thuis, deze Yumbox is perfect om gezonde tussendoortjes mee te nemen. Het heeft vier compartimenten, ideaal voor het scheiden van snacks zoals noten, fruit, groenten, en zelfs yoghurt of dipsausjes. De Yumbox Snackbox is ontworpen met het oog op portabiliteit en gemak, en past gemakkelijk in een tas of rugzak.

Het gebruik van de Yumbox Panino moedigt gezonde eetgewoonten aan, omdat het je in staat stelt om bewust te kiezen voor voedzame snacks en ongezonde verleidingen te vermijden. Het is ook een geweldige optie voor kinderen, omdat het hen helpt om te wennen aan het eten van gezonde tussendoortjes.

Yumbox heeft de missie om gezond eten toegankelijker en plezieriger te maken voor iedereen, en met hun Panino, 4 vakken snackbox, leveren ze een bijdrage aan deze missie. Deze producten maken gezond eten onderweg gemakkelijk en leuk, en dragen bij aan een bewuste levensstijl. Kies voor Yumbox en maak van elke maaltijd een smakelijk en gezond avontuur!

Yumbox online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van de Panino Yumbox? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? Bij besteding vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!