The New Chapter

Toon 1 - 3 van 3
More filters

The New Chapter brengt bijzondere verhalen van inspirerende ouders samen en vertaalt deze naar met de hand geschilderde prints. Elke print is uniek en symboliseert het kenmerkende verhaal van een gezin, waarin andere ouders zich gemakkelijk kunnen herkennen. Deze prints stralen opnieuw in onze collecties, die we 'chapters' noemen, bestaande uit verschillende kledingstukken. Hoewel elk chapter een specifiek verhaal vertelt, delen al onze collecties een gemeenschappelijk element. De verfijnde kleuren, de vleugje Scandinavische invloed en de eigentijdse uitstraling maken onze kleding geschikt voor álle kinderen van 0 tot 4 jaar.

The new Chapter ontwerpt met een scherp oog voor detail en een gevoel voor stijl. Ze hechten waarde aan meer dan alleen het perfecte plaatje; ze zien ook het grotere plaatje. Daarom ontwerpen ze kledingstukken met duurzame materialen, waarbij ze niet alleen oog hebben voor wereldwijde ontwikkelingen, maar ook voor de groei van kinderen.

Op deze manier kunnen de unisex kleertjes ook nog betekenis hebben in het volgende hoofdstuk, zoals een nieuw seizoen, een nieuw levensjaar, of de komst van een tweede of derde kindje. Met deze gedachte in hun achterhoofd zorgt The New Chapter ervoor dat de chapters geschikt zijn voor ieder seizoen. Bovendien voelen de stoffen zo zacht en comfortabel aan dat kinderen zich makkelijk en plezierig kunnen bewegen in deze kleding.

The new Chapter online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van een mooie sweater, shirt of broek van The new Chapter? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? 
Vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!