Nuuroo

Toon 1 - 15 van 15
More filters

Nuuroo is een Deens merk voor baby's en kinderen in de leeftijd van 0-10 jaar. Met hoge normen en Scandinavische stijl in gedachten, creëert Nuuroo tijdloos en duurzaam interieur, kleding en accessoires voor baby's en kinderen - voor de generaties die komen gaan.

Al de producten zijn gemaakt van pure materialen zoals silicone, biologisch katoen en gerecycled polyester.

Met schone materialen en een consistent duurzame en bewuste benadering van ontwerp en ontwikkeling hebben we een universum gecreëerd waarin we nooit concessies doen aan kwaliteit. Daarom voldoen alle Nuuroo producten ook aan de EU-normen.

Nuuroo is opgericht in 2020 met de visie om een merk te creëren waar hoge kwaliteit wordt gecombineerd met tijdloze stijl. We willen dat onze producten klassieke stijlen zijn die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Nuuroo online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van de mooie items van Nuuroo? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? 
Vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!