Donsje Amsterdam

Toon 1 - 24 van 59
More filters

Donsje Amsterdam werd opgericht in 2013 als een exclusief kindermerk. Het bekende merk voor kinderkleding is ontstaan uit een uniek idee van Florentine van Oosten Slingeland. Ze zocht naar het perfecte schoentje voor haar dochter, maar vond geen ruime keuze op de markt. Daarom besloot ze zelf aan de slag te gaan.

Het bedrijf staat bekend om zijn onweerstaanbaar schattige ontwerpen en verfijnde details. Alle producten worden met de hand gemaakt van hoogwaardig leer en kwaliteitsstoffen. De kledingstukken van dit merk worden wereldwijd verkocht in luxe warenhuizen, van New York tot Londen en van Parijs tot Tokio.

Donsje werkt nauw samen met toegewijde fabrieken en heeft lokale ambachtslieden in dienst. Deze getalenteerde ambachtslieden werken in een veilige en positieve werkomgeving en ontvangen een eerlijke beloning voor hun vakmanschap.

Wat Donsje extra bijzonder maakt, is hun betrokkenheid bij het goede doel. Een deel van de winst wordt namelijk geschonken aan de Shining Star Foundation, een school in Nairobi die is opgericht door de oprichters van Donsje. Op deze manier draagt Donsje actief bij aan het ondersteunen van onderwijsmogelijkheden en het verbeteren van het leven van kinderen in deze gemeenschap.