Connetix

Toon 1 - 2 van 2
More filters

Connetix is een innovatief merk dat de wereld van speelgoed verandert met zijn unieke bouw- en constructiesets. Met een focus op creativiteit, leren en eindeloos speelplezier, heeft Connetix snel de harten van zowel kinderen als ouders veroverd.

De Connetix sets zijn ontworpen om kinderen uit te dagen en hun verbeeldingskracht te stimuleren. Met magnetische tegels en diverse vormen kunnen kinderen een breed scala aan structuren en ontwerpen creëren, van kleurrijke kastelen tot ingenieuze voertuigen of knikkerbanen. Het magnetische aspect voegt een nieuwe dimensie toe aan het bouwproces en moedigt kinderen aan om te experimenteren en hun ideeën tot leven te brengen. Verkrijgbaar in diverse kleuren pakketten; de Connetix pastel is een van onze favoriet. 

Wat Connetix speelgoed echt onderscheidt, is de combinatie van kwaliteit en veiligheid. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat ouders met een gerust hart kunnen genieten van het speelplezier van hun kinderen.

Connetix is meer dan alleen speelgoed; het is een leermiddel dat de ontwikkeling van cognitieve en fysieke vaardigheden stimuleert, zoals ruimtelijk inzicht, fijne motoriek en probleemoplossend denken. Het is een merk dat kinderen aanmoedigt om te ontdekken, te leren en plezier te hebben terwijl ze spelen. Connetix: waar leren en spelen samenkomen.

Connetix online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog een Connetix set bestellen? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? Bij besteding vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!