Enfant

Toon 1 - 15 van 15
More filters

EnFant: Warme Thermoboots voor Comfortabele Avonturen!
Het Deense merk EnFant begon in 2012 als een schoenenmerk voor baby's en kinderen en staat vandaag de dag bekend om zijn fantastische thermoboots. Deze boots zijn een absolute must-have voor de winter en stellen je kleintje in staat om te genieten van buiten spelen, zelfs in de sneeuw, wind en regen! De thermolaarzen van En Fant zijn gevoerd met wol en hebben een waterdichte constructie, waardoor kinderen volop kunnen spelen zonder natte voeten te krijgen.

EnFant thermoboots
De populaire waterdichte en wollig gevoerde thermoboots van EnFant zijn een bestseller in onze webshop. Ze zijn gemakkelijk te herkennen aan hun matte kleuren en stijlvolle uitstraling. Je kunt de boots van EnFant verkrijgen in diverse (seizoens)kleuren. Maar er is ook gedacht aan degenen die van een vleugje glans houden! De thermo laarzen zijn ook verkrijgbaar in glittervarianten. 

Belangrijke informatie over je thermolaarzen
Voordat je deze prachtige laarsjes van EnFant voor je kleintje aanschaft, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.
Vanwege de wollige voering vallen de thermolaarzen van EnFant klein uit. We raden aan om een maat groter te bestellen. Als je twijfelt over de juiste maat, neem dan gerust contact met ons op via telefoon, whatssapp of e-mail. We helpen je graag om de juiste maat te vinden. De thermoboots zijn voor 90% gevoerd met wol en voor 10% met polyester. Door de warmte kan het voorkomen dat de laarzen na verloop van tijd een lichte geur krijgen. Je kunt de boots in de wasmachine wassen op het wolwasprogramma en ze vervolgens aan de lucht laten drogen. Zo zien je boots er weer als nieuw uit! De thermoboots houden de voeten van je kleintje warm tot -10º graden Celsius, dus ze zijn perfect voor de Nederlandse winter! De boots hebben ook reflecterende details, zodat jij en je kindje veilig over straat kunnen.

EnFant kleding 
In 2015 heeft EnFant hun assortiment uitgebreid met een prachtige collectie kinderkleding. Deze collectie omvat zowel jongenskleding als meisjeskleding, verkrijgbaar bij ons in de maten 104 tot en met 140. De kleding van EnFant straalt stijl uit en staat bekend om zijn zorgvuldig afgewerkte details.

EnFant online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van de regenlaarzen? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? Bij besteding vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!