Nixnut

Toon 1 - 24 van 50
More filters

Nixnut Kinderkleding
Je zou het misschien niet verwachten, maar Nixnut is een 100% Nederlands merk dat gespecialiseerd is in kinderkleding. De zussen Nix zijn enkele jaren geleden begonnen met hun eigen kledingmerk en sindsdien is het enorm populair geworden. Met hun tijdloze uitstraling en minimalistische ontwerpen biedt Nixnut prachtige basics voor jongens en meisjes. Met een item van Nixnut heb je een veelzijdig kledingstuk in handen dat eindeloos gecombineerd kan worden. Elk seizoen kiest Nixnut drie basiskleuren die in de hele collectie terugkomen. Voor de zomer maken ze voornamelijk gebruik van muslin stoffen, linnen en zachte tricots. 's Winters worden mooie gebreide stoffen en dikkere materialen gebruikt. Hoewel sommige items unisex zijn, biedt Nixnut ook specifieke kledingstukken voor meisjes, zoals jurkjes, en jongenskleding.

Nixnut voor baby's
Voor baby's heeft Nixnut niet alleen een prachtige seizoenscollectie, maar ook een fantastische basiscollectie. Deze omvat onder andere schattige broekjes, overslagvestjes en jurkjes van zachte ribstof in een breed scala aan kleuren. Je kunt ze ton-sur-ton dragen of mixen en matchen naar eigen smaak. Ze worden geleverd met bijpassende mutsjes, waardoor je gemakkelijk een complete outfit voor je pasgeboren baby kunt samenstellen. De boxpakjes van Nixnut zijn ook ideaal. Ze zijn perfect op maat, heerlijk zacht en prachtig afgewerkt. Nixnut babykleding is verkrijgbaar vanaf maatje 50 en vanwege de tijdloze stijl en uitstekende kwaliteit is het altijd op voorraad.

Pasvorm van Nixnut
Over het algemeen vallen de collecties van Nixnut iets kleiner uit. Het is raadzaam om een maatje groter te bestellen, vooral aan het begin van het seizoen, omdat je kindje natuurlijk blijft groeien. Als je twijfels hebt over een kledingstuk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor advies over de maat of pasvorm.

Nixnut online bestellen bij WOW kids
Wil je vandaag nog genieten van een mooie Nixnut set? Je kunt gemakkelijk bestellen in onze webshop en veilig (achteraf) betalen met iDEAL of Klarna. Bestel je voor 16.00u dan doen we jouw bestelling dezelfde dag op de post. Wist je dat je 5% van je aankopen spaart als je een account aan maakt? 
Vanaf €75,- verzenden we je bestelling gratis. 

Heb je advies nodig? Vragen over setjes of de maten? Neem dan vrijblijvend contact op via Instagram of What's app, we helpen je graag!